SFO

Vi har fokus på at være et aktivt og attraktivt fritidstilbud

saadan-klarer-vi-os

Mere om SFO

I vores SFO er vi bevidste om, at vi er et fritidstilbud samtidig med, at vi arbejder målrettet med børnenes udvikling og læring. Vi har børnenes udvikling indenfor: personlige og sociale kompetencer, trivsel og bevægelse, inklusion og chancelighed med i vores overvejelser, når vi planlægger hverdagen og aktiviteterne. Vi har fokus på et varieret tilbud af aktiviteter såsom kreative værksteder, udeaktiviteter og fysisk aktivitet. Der er også mulighed for at fordybe sig i ting som brætspil, LEGO, tegning osv. I løbet af året har vi forskellige arrangementer, hvor vi inviterer forældre og bedsteforældre.

SFO’ens åbningstider

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed

Åbningstider

Man - Fre

06:15 - 8:15

Morgenmodul

Man & Fre

14:15 - 16:45

Eftermiddagsmodul

Tir - Tor

13:30 - 16:45

Eftermiddagsmodul

Lør - Søn

Lukket

Lorem ipsum dolor sit amet

Vil du høre mere?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
contact-image